About This Project

Client: Dana M.
An: 2022

Private house, Bucharest, Romania (EN)
Project status: In progress

Welcome to Dana’s home… the home she’s been dreaming about for quite some time. This project was twice as hard at first because it was in a perfectly liveable condition, with some of the spaces upgraded constantly. We found out later that it was in order to find the peace and calmness the family needed so much.
Our challenge was to still add significant value and to somehow apply the feng shui master recommendations. Three months of hard work and soul resulted in a breathable, open-plan living space – a stunning modern farmhouse canvas for indoor/outdoor entertaining.

 

Locuinta privata, Bucuresti, Romania (RO)
Stadiu proiect: In curs de execuție

Bun venit în casa Danei… casa la care visează de ceva vreme. Acest proiect a fost de două ori mai greu la început pentru că era într-o stare perfectă pentru locuit, cu unele dintre spații modernizate constant. Am aflat mai târziu că era pentru a găsi liniștea și calmul de care familia are atâta nevoie.
Provocarea noastră a fost să adăugăm în continuare o valoare semnificativă și să aplicăm cumva recomandările maestrului feng shui. Trei luni de muncă asiduă și suflet au dus la un o zona de zi cu plan deschis – un minunat fundal în stil modern farmhouse pregătită pentru divertisment în interior/exterior.